вівторок, 9 листопада 2021 р.

 Підготовка 3 А класу до участі в конкурсі закладів загальної середньої освіти "Батл шкіл Junior Z" 

Діти 3 А класу беруть активну участь у конкурсі "Батл шкіл JuniorZ"- вид програми GYM Dance, підготовка проходить у дружній атмосфері . Вивчаємо рухи та складаємо танцювальні комбінації. Нумо до перемоги.





 Перше вересня - День знань


Виступ зразкового дитячого танцю "Первоцвіт"на святі 1 дзвоника.






                                                                         





понеділок, 3 травня 2021 р.

Міжнародний день танцю!


29 квітня відзначають свято, присвячене всім танцювальним стилям. Його проведення ініціював Міжнародний рада танцю, в день народження французького балетмейстера Жана-Жоржа Новерра, який увійшов в історію як «батько сучасного балету». Танцюристи, звичайно, вважають, що свято танцю у них кожен день, але і офіційну дату люблять і відзначають.

Тож всіх вітаю з Міжнародним днем ​​танцю! Танець - особливий вид мистецтва, в якому магія тіла поєднується з емоційним станом. Бажаю отримувати задоволення від рухів, запалювати і надихати, піднімати настрій, розповідати глибокі історії, жити в ритмі танцю!

Танцюють всі! Але деякі роблять це своєю професією і сьогодні саме вони святкують Міжнародний день танцю: колективи театрів опери і балету, сучасні танцювальні трупи, ансамблі сучасного бального і народного танцю.

При всій своїй красі і легкості, танець - це важка праця і дисципліна, щоденні репетиції і тренування. Тому вибирають цю професію ті, хто не може жити без музики та танцю, чиє серце б'ється з нею в такт, а ноги постійно повторюють степи і па.

Про історію виникнення свята можна знайти тут:

https://znaj.ua/popcorn/mizhnarodnyj-den-tancyu-29-kvitnya-istoriya-svyata




понеділок, 22 березня 2021 р.

Танцювальна руханка з учнями 2 А класу.

Заради здорових та радісних школярів. Руханку вивчали дистанційно, проте повернувшись до навчання, спробували станцювати разом. Ось, що получилось.







субота, 6 березня 2021 р.

Працюємо та танцюємо дистанційно.

Урок з учнями 2 х класів.

Творче завдання; Як я виконую  вальсову доріжку.










понеділок, 4 січня 2021 р.

 Танець-єдине мистецтво, матеріалом для якого є ми самі.

Відкритий урок хореографії- учнів 3 А класу. Тема: Історико - побутовий танець XVIII-XIXст. Виконання танцю "Краков"як, Фігурний вальс, Вальс міньон"

Учні 3-А класу опановували навичками виконання історико-побутового танцю, вивчали правильне положення корпуса,голови, позицій рук та ніг. Ознайомлювались з манерами виконання і правилами танцювального етикету. Діти наполегливо працювали, вивчали та демонстрували свої знання. А також вправно відповідали на питання про історико-побутовий танець даного періоду.