понеділок, 6 квітня 2020 р.

Завдання для учнів 2 х класів з хореографії.

                            понеділок 06 04 та середа 08 04

Починаємо вивчати нову тему, а саме танок в стилі " Диско" . Пропоную вам, декілька легких відео уроків цього напрямку. Думаю всім буде цікаво. В подальшому, вивчені рухи можна використовувати, як руханку, чи ранкову зарядку.  Що ж, мандруємо дальше. 

Декілька слів про "Диско"


Диско - це яскраве слово навіває атмосферу вічного літа, приголомшливих свят це закоханий стан, почуття свободи. При одній згадці слова «Диско» відразу хочеться танцювати і не думати про повсякденні справи. Диско - це не просто красивий, швидкий, еротичний танець, а ціла епоха, яка добре відома молоді вісімдесятих.
Феєричний успіх Диско полягає в простоті танцю. Ні яких особливих навичок або спеціальної підготовки люди не потребували. Необхідно просто відчувати ритм і Диско освоюється дуже легко. Можна собі уявити, наскільки цей напрям був дивовижним для молоді в 80-х роках. Перші стробоскопи, дзеркальні обертові кулі під стелею, дикі ритми - природно, все це заворожувало і манило, тим більше танцювали всі, що називається, хто як хотів. 
У стилі диско ідеалами вважалися високий, худорлявий хлопець і блондинка з довгими ногами. Саме в ті роки повальні захоплення худорбою породили стереотипи про модельну зовнішність та параметри 90-60-90. Стрункі дівчата надягали сарафани, джинсові спідниці, помітні комбінезони, сріблясті босоніжки або туфлі на шпильках. Хлопці в стилі диско одягали білі костюми, водолазки, яскраві піджаки і сорочки.
Цікавим елементом стилю диско стає афро-зачіска, як у деяких музичних виконавців. Найлегше її можна було зробити на кучерявих або довгому прямому волоссі. «Волосяну хмару» формували за допомогою крему, гелю та інших укладок, що дозволяють зберігати об'ємну форму. Поступово в стиль диско прийшло пряме довге волосся, густі чубчика і бакенбарди.
Найпопулярнішою групою того часу вважається ABBA з її незабутніми хітами «Mamma Mia», «Money, money, money» та багатьма іншими. Не менш популярною була група Arabesque. Вся суть цього стилю полягала в легкості і бадьорості. 

Що ж, працюємо.

Немає коментарів:

Дописати коментар